Trans- och Tjejjouren i Malmö

Trans- och Tjejjouren i Malmö är en ideell förening som finns till för att uppmärksamma och förbättra villkoren för unga transpersoner, tjejer och kvinnor. Vi arbetar för att stötta och stärka främst transpersoner, tjejer och kvinnor i åldrarna 12 till 30 år som utsätts för våld, sexuellt våld och annat förtryck.

Vårt mål är ett jämställt samhälle fritt från våld, och vi arbetar mot det målet med hjälp av stödverksamhet, opinionsbildning och utbildning. Vi bedriver stödchatt tre dagar i veckan och stödmail som alltid är öppen. Det finns också möjlighet att boka oss för föreläsningar om feminism och tjejjoursverksamhet. Den som är transperson och/eller tjej mellan 18 och 34 kan bli aktiv medlem i Trans- och Tjejjouren i Malmö genom att delta i vår studiecirkel som går varje termin. Anmälan till studiecirkeln görs via mail till info@tjim.se. Mer information finns också på vår hemsida och facebooksida.

För att få stöd kan en höra av sig till Trans- och Tjejjouren i Malmö när som helst på prata@tjim.se eller chatta med oss här torsdagar kl 19-21 lördagar kl 21-23 och söndagar 19-21.

Trans- och Tjejjouren Malmö på Facebook.