Bli volontär i Malmö!

Vill du göra det enklare för människor att engagera sig för jämlikhet? Gillar du att använda dig av webb och sociala medier? Vill du få kontakt med över 70 lokala jämlikhetsorganisationer i Malmö? Bli volontär på Agenda: Jämlikhet-redaktionen i Malmö! 

Som volontär är du ansvarig för att fylla hemsidan med innehåll - samt att sprida det på våra sociala medier! I dagsläget finns tre grupper volontärer: Agendan, Blogg och Sociala medier-gruppen. Du kan läsa mer om alla grupper. Tycker du det låter som ett roligt uppdrag? Fyll bara i formuläret du hittar genom att klicka HÄR eller maila info@agendajamlikhet.se, så svarar vi så snart vi kan!

Agendan: Är en eventkalender där vi samlar alla lokala events med tema jämlikhet. Som volontär tar du emot tips och håller dig uppdaterad om vad som händer i stan.

Bloggen: Där alla som vill får göra sina röster hörda utifrån olika jämlikhetsteman. Som volontär kommer du i kontakt med intressanta människor som har något att lyfta fram.

Sociala medier: Som volontär uppdaterar du Facebook, instagram och twitter med vad som händer på dels Agendan, men också i stan.

Som ny volontär får du en utbildning i arbetsuppgifterna och får hjälp av nuvarande team med att komma igång. Du jobbar både i teamet och ibland för dig själv. Uppdraget tar ungefär 3-4 timmar per månad och ger goda erfarenheter, kontakter och upplevlelser!

 

ANMÄLAN: Fyll i dina uppgifter i detta formulär så kontaktar vi dig! 

Bli volontär

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug

We'll be back!

Hej! Vi bygger just nu om Agenda: Jämlikhet Malmö. Under tiden kan du besöka Agenda: Jämlikhet Göteborg för att läsa bloggar, se vad som händer i Göteborg, eller så kan du följa oss på något av våra konton på sociala medier. Har du någon minut över tar vi gärna emot dina förslag på hur vi ska utveckla sidan. Stort tack!

Svara på enkäten Gå till sidan