Veckans tips

Frivillig till sommarläger

Röda Korsets behandlingscenter för krigsskadade och torterade i Malmö driver sedan 2010 stödverksamheter för barn till föräldrar med migrationsrelaterad stress alternativt diagnosen Posttraumatisk stresssyndrom (PTSD). För åttende året i rad arrangerar vi sommarläger på en lägergård utanför Höör. Under gem dagar vill vi ge barnen ett avbrott från sin vardag och låte dem prova på massa roliga aktiviteter tillsammans med frivilliga från Röda Korset. Vi kommer arrangera två läger och söker nu frivilliga lägerledare och kökspersonal, som frivillig engagerar du dig ideellt. Som lägerledare ska du kunna delat på en utbildningshelg den 17-18 juni. 

LÄGERLEDARE BARNLÄGER 31 JULI - 5 AUGUSTI 

Ledargruppen kommer bestå av ca 15 frivilliga som tillsammans ansvarar för att ta hand om barnen samt att planera och genomföra de aktiviteter som finns under lägret. 

LÄGERLEDARE FAMILJELÄGER 7-12 AUGUSTI 

Ledargruppen kommer bestå av ca 11 frivilliga som tillsammans med föräldrarna delar ansvaret för att ta hand om barnen, samt planerar och genomör de aktiviteter som finns under lägret för både barn, föräldrar och hela familjen tillsammans. 

KÖKSPERSONAL 31 JULI - 5 AUGUSTI eller 7-12 AUGUSTI

Ett team om 2-3 personer som ansvarar för att laga frukost, lunch och middag till deltagarna och ledarna under lägret ca 30 personer. 

Alla som anmäler sitt intresse kommer kallas till intervju. För intresseanmälan eller mer information kontakta Josefin Aldegren josefin.aldegren@redcross.se och kolla in vår Facebook-sida

Instagram

Tweets

Utveckling & formgivning

Martin Egri & Marielle Jensen/Color Bug

We'll be back!

Hej! Vi bygger just nu om Agenda: Jämlikhet Malmö. Under tiden kan du besöka Agenda: Jämlikhet Göteborg för att läsa bloggar, se vad som händer i Göteborg, eller så kan du följa oss på något av våra konton på sociala medier. Har du någon minut över tar vi gärna emot dina förslag på hur vi ska utveckla sidan. Stort tack!

Svara på enkäten Gå till sidan